Waar eten genieten is ...

Restaurant

Alfred van Dijk en zijn team verwelkomen u graag in het restaurant, sinds 1975 gevestigd in een voormalige 19e -eeuwse boerderij aan de Lisserdijk in Lisserbroek.

Het restaurant biedt plaats aan respectievelijk 60 gasten op de begane grond in het restaurant en 35 gasten op de eerste etage. Beide ruimtes zijn gezellig en sfeervol en zowel voor lunch als voor diner beschikbaar.
Voor lunch beschikbaar van dinsdag t/m vrijdag en op zondag, en voor diner van dinsdag t/m zondag.

Blikvanger in het restaurant is de wijnkelder met glazen wand. De open haard zorgt voor een behaaglijke sfeer. Eerst een aperitief nuttigen, dat kan in de bar of bij mooi weer op het patio-terras.

De menukaart volgt de seizoenen en biedt naast het à la carte menu tijdens de lunch een drie-gangen lunchsuggestie (uit te breiden met meerdere gangen).

Daarnaast kunt u ter ere van het 50 jarig jubileum genieten van het Jubileum Herfstmenu.

Het 3 gangen maandmenu, met keuze tussen vis en vlees bij voor- en hoofdgerecht, heeft een vaste waarde op de menukaart.

Alfred van Dijk, eigenaar-chef-kok, heeft in zijn carrière individueel en in team verband een flink aantal prijzen tijdens nationale en internationale culinaire kookwedstrijden gewonnen, hij was lid van het Culinary Team The Netherlands en werkt al ruim 30 jaar met veel plezier in Het Oude Dykhuys. Waarvan meer dan 25 jaar als Chef-kok en sinds juni 2021 is hij de derde eigenaar van het restaurant.

Heeft u nog vragen neem dan contact op.
Waar eten genieten is . . . .