À la carte Menu
VOORGERECHTEN à la carte | MAANDMENU |
---|---|
HOOFDGERECHTEN à la carte | NAGERECHTEN à la carte |
NAGERECHTEN à la carte | |
KAASPLATEAU VAN EUROPESE BOERENKAZEN GESNEDEN VAN ONZE KAASWAGEN | 3,50 p.st. |
---|---|
geserveerd met diverse soorten garnituren | |
STEAK TARTARE VAN WATERMELOEN, | 12,50 |
met gemarineerde aardbeien, ijs van crème fraîche, galette met roze peper geserveerd met afgebonden bouillon van bosbessen en gin | |
RUBY CHOCOLADEMOUSSE, | 13,50 |
met compôte van mango, gel van passievrucht, biscuit van chocolade, verse framboosjes en sorbet van bloedsinaasappel | |
GEDROOGD EIWITSCHUIM, | 14,50 |
chiboust van kaneel, sorbet van kersen, gel van rode biet en aceto-balsamico en espuma van kriekbier | |
CRÈPE SUZETTE 2.0 | 13,00 |
Een klassieker in een modern jasje, ter ere van 50 jaar Het Oude Dykhuys | |