Jubileum Herfstmenu
Dit gehele jaar viert Het Oude Dykhuys met trots haar 50-jarig jubileum. Al vijf decennia lang mogen wij u verwelkomen en laten genieten van gerechten uit onze keuken, gastvrijheid en onze passie voor gastronomie.
Ter gelegenheid van dit bijzondere lustrum presenteren wij een exclusief vijf-gangen Jubileum Herfstmenu. Een harmonie van seizoensgebonden ingrediënten, verfijnde smaken en verrassende creaties van de chef en de keukenbrigade. Maak uw beleving compleet met een keuze van de wijnkaart of laat u verrassen door de aanbevolen wijnen per glas van de sommelier.
Reserveer uw tafel en beleef een bezoek vol traditie, verfijning en culinair genieten.
Menu
Tonijn tartaar geroosterd in zwarte sesam met soja, bonbon van wakamé, bitterbal met vulling van grote garnalen, mayonaise met wasabi, en zoetzure paarse radijs
Schol, zuurdesem, salade van krab en zure appel, venkel, saus van Pernod en crème met dragon
Kwartel op crispy bacon, cantharellen, pompoen en jus met peper
Kalfszijlende met gestoofde sukade, gebakken knolselderij, chioggiabiet, spitskool, aardappelkegel en jus met vadouvan
Vijg, gepocheerd, geserveerd met bonbon van mascarpone, sinaasappel en chocolade, stroop van het stoofvocht en ijs van steranijs
Per couvert 74,50
|