MAAND VAN DE KLASSIEKERS 1975-2025
(Het Oude Dykhuys 50-jaar culinaire historie)
VOORGERECHTEN
CARPACCIO VAN OSSENHAAS MET NOTENDRESSING en geraspte Parmezaanse kaas 24,50
HUISGEROOKTE ZALM AAN TAFEL GESNEDEN, geserveerd met gesnipperd ui, mierikswortelsaus, kappertjes, citroen en toast 27,50
MULLIGATAWNY SOEP met garnituur van kippendij en bosui 9,50
HOOFDGERECHTEN
GEBAKKEN ZEETONG (400gram) met spinazie, verse frites en remoulade saus 59,50
KWARTEL OP HET KARKAS GEGAARD, geserveerd met zuurkool, aardappelpuree en saus van gevogelte met laurier 32,50
TOURNEDOS MET STROGANOFF SAUS, witlof, taartje van aardappel, groene asperge en sugarsnaps 39,50
NAGERECHTEN
DAME BLANCHE 2.0 Bonbon van vanille, mascarpone en witte chocolade in glacage van chocolade op harde wener, vanilleparfait met amandelkapsel en krokante tuille, geslagen slagroom met gebrand amandelschaafsel en uitgeserveerde chocoladesaus 13,00
CRÈPE SUZETTE 2.0 Een klassieker in een modern jasje, ter ere van 50 jaar Het Oude Dykhuys 13,50
WARME KERSEN, met huisgemaakt vanille ijs geserveerd met Pavlova 12,50
|