Waar eten genieten is ...

Oktober maand van de Klassiekers

MAAND VAN DE KLASSIEKERS
1975-2025

(Het Oude Dykhuys 50-jaar culinaire historie)


VOORGERECHTEN

CARPACCIO VAN OSSENHAAS MET NOTENDRESSING
en geraspte Parmezaanse kaas
24,50

HUISGEROOKTE ZALM AAN TAFEL GESNEDEN,
geserveerd met gesnipperd ui, mierikswortelsaus, kappertjes, citroen en toast
27,50

MULLIGATAWNY SOEP
met garnituur van kippendij en bosui
9,50

HOOFDGERECHTEN

GEBAKKEN ZEETONG (400gram)
met spinazie, verse frites en remoulade saus
59,50

KWARTEL OP HET KARKAS GEGAARD,
geserveerd met zuurkool, aardappelpuree en saus van gevogelte met laurier
32,50

TOURNEDOS MET STROGANOFF SAUS,
witlof, taartje van aardappel, groene asperge en sugarsnaps
39,50

NAGERECHTEN

DAME BLANCHE 2.0
Bonbon van vanille, mascarpone en witte chocolade in glacage van chocolade op harde wener, vanilleparfait met amandelkapsel en krokante tuille,
geslagen slagroom met gebrand amandelschaafsel en uitgeserveerde chocoladesaus
13,00

CRÈPE SUZETTE 2.0
Een klassieker in een modern jasje, ter ere van 50 jaar Het Oude Dykhuys
13,50

WARME KERSEN,
met huisgemaakt vanille ijs geserveerd met Pavlova
12,50

Terug