Waar eten genieten is . . . .

Thuis kaart

Tijdens de vakantiesluiting van maandag 13 juli t/m donderdag 30 juli 2020 is het niet mogelijk te bestellen van de thuis kaart.

Onderstaand vindt u onze Dykhuys diner/lunch thuis kaart voor een heerlijk diner, lunch of maaltijd bij u thuis. Deze ’Thuis kaart’ is een afspiegeling van de kaart in het restaurant en loopt met de seizoenen mee.
Kies uw gerechten en vul de aantallen in samen met uw gegevens en verstuur deze.
Uw bestelling kunt u dan wanneer voor 12.00 uur besteld dezelfde dag nog ophalen. Wij sturen na ontvangst van uw bestelling een bevestiging met het totaalbedrag, ophaal moment en de gerechten welke u besteld heeft.
Naast de gerechten bieden wij een aantal overheerlijke (T)huis wijnen aan waarbij wij er voor zorgen dat de witte wijn gekoeld wordt.
De gerechten worden geleverd in oven/magnetron bestendige verpakking welke moeiteloos warm gemaakt en gepresenteerd kunnen worden.

 
 
 
 
 
 

Bestelformulier:

Op maandagen nemen wij geen bestelling aan.
Vanaf 2 juni 2020 worden bestellingen niet meer bezorgd u kunt uw bestelling alleen nog ophalen!

Velden met een * zijn verplicht.

Dhr. Mevr.

VOORGERECHTEN


WARME VOOR EN TUSSENGERECHTEN


HOOFDGERECHTEN


KAAS


NAGERECHTEN


WIJNEN


  Tussen 15.00 en 16.00
  Tussen 16.00 en 17.00
  Tussen 17.00 en 18.00

U krijgt van ons na het doorgeven van de bestelling een bevestigingsmail met hierin alle gegevens, en de factuur met het totaalbedrag van de bestelling. U kunt de factuur overboeken of betalen bij ophalen.