Waar eten genieten is ...

Wijn & Spijs in Het Oude Dykhuys 29 november en 1 december 2024

_____Wijn & Spijs in Het Oude Dykhuys _____
Thema Herfst

Nu de dagen korter worden en de herfst in volle gang is, organiseren wij met veel plezier een tweetal wijn & spijs evenementen in samenwerking met Kwast Wijnkopers uit Nieuw-Vennep.

Deze evenementen organiseren wij op:
Diner: vrijdagavond 29 november 2024 met toelichting van Alfons Kiljan
Lunch: zondagmiddag 1 december 2024 met toelichting van Daan Kruik

Alfred van Dijk en zijn keukenbrigade hebben voor deze wijn en spijs een heerlijk vijf gangen menu samengesteld, met ingrediënten van dit seizoen.

Alfons Kiljan en Daan Kruik verrassen u graag met een zorgvuldig gekozen selectie wijnen.

Het beloven gezellige én smaakvolle evenementen te worden!
Het menu is als volgt voor u samengesteld.

Menu

Aperitief met amuse

Schelvis zacht gegaard en ingerold in zeewier,
geserveerd als gemarmerde rouleau
met aardappeldressing, yoghurt crème en zoetzure groenten

Kabeljauwrug,
met chutney van pompoen, papadum, kerrie en saus van gepekelde citroen

Gestoofde Iberico wang,
geroosterde kingboleet, risotto en truffeljus

Roodpoot patrijs,
met zuurkool ingerold met pancetta, aardappelpuree taartje
en saus van laurier en gevogelte

Citroentaartje,
met gebrand eiwitschuim, cremeux van kalamansi en sorbet van passievrucht

Koffie of thee servies
met friandises

all-in per couvert 84,50

Vrijdagavond 29 november 2024
Ontvangst en aperitief: 18.30 uur
Start diner: 19.00 uur

Zondagmiddag 1 december 2024
Ontvangst en aperitief: 12.30 uur
Start lunch: 13.00 uur

Komt u ook genieten van deze herfstcreaties met verrassende wijnen?

Wij kijken uit naar uw komst.

Met vriendelijke groet,

Alfred van Dijk & team

Terug