_____Wijn & Spijs in Het Oude Dykhuys _____ Thema Herfst
Nu de dagen korter worden en de herfst in volle gang is, organiseren wij met veel plezier een tweetal wijn & spijs evenementen in samenwerking met Kwast Wijnkopers uit Nieuw-Vennep.
Deze evenementen organiseren wij op: Diner: vrijdagavond 29 november 2024 met toelichting van Alfons Kiljan Lunch: zondagmiddag 1 december 2024 met toelichting van Daan Kruik
Alfred van Dijk en zijn keukenbrigade hebben voor deze wijn en spijs een heerlijk vijf gangen menu samengesteld, met ingrediënten van dit seizoen.
Alfons Kiljan en Daan Kruik verrassen u graag met een zorgvuldig gekozen selectie wijnen.
Het beloven gezellige én smaakvolle evenementen te worden! Het menu is als volgt voor u samengesteld.
Menu
Aperitief met amuse
Schelvis zacht gegaard en ingerold in zeewier, geserveerd als gemarmerde rouleau met aardappeldressing, yoghurt crème en zoetzure groenten
Kabeljauwrug, met chutney van pompoen, papadum, kerrie en saus van gepekelde citroen
Gestoofde Iberico wang, geroosterde kingboleet, risotto en truffeljus
Roodpoot patrijs, met zuurkool ingerold met pancetta, aardappelpuree taartje en saus van laurier en gevogelte
Citroentaartje, met gebrand eiwitschuim, cremeux van kalamansi en sorbet van passievrucht
Koffie of thee servies met friandises
all-in per couvert 84,50
Vrijdagavond 29 november 2024 Ontvangst en aperitief: 18.30 uur Start diner: 19.00 uur
Zondagmiddag 1 december 2024 Ontvangst en aperitief: 12.30 uur Start lunch: 13.00 uur
Komt u ook genieten van deze herfstcreaties met verrassende wijnen?
Wij kijken uit naar uw komst.
Met vriendelijke groet,
Alfred van Dijk & team
|