NOVEMBERMENU
KABELJAUWTAARTJE, geserveerd met Hollandse garnalen, algenpoeder, krokant van zuurdesem en mayonaise met dragon
OF
WILDPATE (huisgemaakt), geserveerd met geroosterd kastanje-brioche en compote van vossenbessen en stoofpeer
***
SCHELVIS EN GEROOKTE ZALM, geserveerd met kleurrijke groenten, puree van zoete aardappel en romige saus met witte wijn
OF
HERTENBOUT, rode kool, biet, spruitjes, aardappel en saus van kruidkoek en specerijen
***
CHOCOLADE EN CITRUS, brownie met sinaasappel, panna cotta van witte chocolade met citroen en roomijs met witte chocolade, kardemom en mandarijn
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
MULLIGATAWNY SOEP, met garnituur van parelhoendij en bosui 9,50
COQUILLE EN GAMBA (geroosterd), geserveerd met zoetzure groenten, dressing met sambai-azijn en krokant van kroepoek 15,50
WANG (gestoofd), rauwe ham, risotto en paddenstoelen 15,00
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren per stuk 3,50
|