Waar eten genieten is ...

Novembermenu

NOVEMBERMENU

KABELJAUWTAARTJE,
geserveerd met Hollandse garnalen, algenpoeder, krokant van zuurdesem
en mayonaise met dragon

OF

WILDPATE (huisgemaakt),
geserveerd met geroosterd kastanje-brioche en compote van vossenbessen en stoofpeer

***

SCHELVIS EN GEROOKTE ZALM,
geserveerd met kleurrijke groenten, puree van zoete aardappel
en romige saus met witte wijn

OF

HERTENBOUT,
rode kool, biet, spruitjes, aardappel
en saus van kruidkoek en specerijen

***

CHOCOLADE EN CITRUS,
brownie met sinaasappel, panna cotta van witte chocolade met citroen
en roomijs met witte chocolade, kardemom en mandarijn

OF

KAASPLATEAU,
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 8,50 p.p.)

drie gangen 42,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

MULLIGATAWNY SOEP,
met garnituur van parelhoendij en bosui
9,50

COQUILLE EN GAMBA (geroosterd),
geserveerd met zoetzure groenten,
dressing met sambai-azijn en krokant van kroepoek
15,50

WANG (gestoofd),
rauwe ham, risotto en paddenstoelen
15,00

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
per stuk 3,50

Terug