MEIMENU
CEVICHE VAN KABELJAUW, met fris gepekelde zalm, zoetzure groenten en algen kroepoek
OF
KALFSSTAARTSTUK, gebraden en dun uitgesneden, krokante ham, kropsla, papadum, Hollandse asperge en romige dressing met basilicum
***
ZEEBRASEM GEROOSTERD, geserveerd met kokos-basmati rijst, chutney van mango, knapperige peultjes en schuim van tom kha kai
OF
AMERIKAANSE SUKADE VAN DE GREEN EGG, crème van gepofte zoete aardappel, geroosterde groenten en Chimichurri
***
HOLLANDSE AARDBEIEN, amandelkorstdeeg, gele room en bananen-crème fraîche ijs
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
GEROOSTERDE MUL EN GAMBA, met garnituur van asperge, en lente ui, opgeschonken met romige asperge soep 14,50
GEPOCHEERD EI, Hollandse asperge, beenham, Hollandaise schuim en crumble van aardappel 13,50
KABELJAUW EN KRAB, met risotto, lamsoren, zeekraal en saus van langoustine 15,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 16,50
|