FEBRUARIMENU
TARTAAR VAN FRIS GEPEKELDE ZALM, gepocheerd ei, mosterd crème, bieslookolie en crumble van aardappel
OF
LAMSPASTRAMI, kropsla, krokant van Parmezaanse kaas, salsa van tomaat, pesto, olijvenpoeder en basilicum
***
GEROOSTERDE DORADE, met stamppot van winterpostelein, kleurrijke groenten en saus van witte wijn
OF
DIAMANTHAAS diverse koolsoorten, crispy aardappel, en jus van kalf
***
PANNA COTTA VAN YOGHURT EN LIMOEN, taco kletskop met mousse van witte chocolade en mineola, gel van mandarijn en sorbet van bloedsinaasappel
OF
KAASPLATEAU, een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 8,50 p.p.)
drie gangen 42,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
GEROOKTE PALING SOEP, met uitgebakken spekjes en bosui 9,50
GESTOOFDE WANG, Iberico ham, risollo, geschaafde romanesco en geroosterde hazelnoot 14,50
LAVAS POLENTA MET VULLING VAN TALEGGIO, eigenwijze ratatouille en rijk gevulde dressing met tomaat 14,50
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 16,50
|