Wijn & Spijsavond vrijdag 9 juni 2023
In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw-Vennep organiseren wij een gastronomische wijn en spijsavond waar u als liefhebber van het combineren van wijn bij smaakvolle gerechten zeker gaat genieten.
Onze keukenbrigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld en hierbij heeft Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, een passend wijnarrangement gekozen. Tijdens de avond zal Alfons u alles vertellen over de gekozen wijnen bij elk gerecht.
Het belooft een leerzame maar vooral gezellige én smaakvolle avond te worden! Het menu is als volgt samengesteld.
Zwaardvis gegrild geserveerd op little-gem sla met dressing van ansjovis, gepocheerd kwartelei, artisjok en citroen
Langoustine, Oosters gestoofde parelhoendij, boksoy met sesam, kokos basmati rijst en saus van Tom Kha Kai
Lamssukade, crumble met rozemarijn, en pompoen in jus gestoofd
Kalfszijlende gebraden, Hollandse asperge, morille, lavaspolenta, doperwtjes en jus van kalf
Rabarber, marshmallow van zuurstok, hangop, karnemelk ijs met combucha, verse framboosjes en basilicum
inclusief de te schenken wijnen, mineraalwater en koffie met friandises all-in per couvert 84,50
U kunt via de mail reserveren of via de telefoon 0252-413905
Ontvangst en aperitief: 19.00 uur Start diner: 19.30 uur
Wij hopen u weer te mogen begroeten bij ons in Het Oude Dykhuys.
Met vriendelijke groet, Alfred van Dijk & team
|