Waar eten genieten is ...

decembermenu

DECEMBERMENU

ROGVLEUGEL GEROOSTERD,
Hollandse garnalen, rood- en witlof, appel en romige dressing met limoen

OF

PATÉ VAN FAZANT EN PADDENSTOELEN,
op kleine herfstsalade met dressing van vossenbessen

***

ZEEWOLF MET VULLING VAN GAMBA,
dragon kruim, kleurrijke groenten en saus van Pernod

OF

KALFSLENDE EN WANG,
mini boleet, rode kool gel, Bloemendaalse gele en jus van kalf

***

BROWNIE,
ananas, kokosmousse, sabayon van rum en ijs van bloedsinaasappel

OF

KAASPLATEAU,
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
(supplement 7,50 p.p.)

drie gangen 41,50

Culinaire Opties

Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties.
Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.

KREEFTENSOEP,
ravioli met kreeft en cognac-room
13,50

KABELJAUW
met zuurkool en schuim van chorizo
13,50

HAZENRUGFILET,
bloedworst, gekarameliseerde appel,
en stroop van rode biet en specerijen
17,50

KAASPLATEAU:
een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren
15,50

Terug