MAARTMENU
FOREL HUIS GEROOKT, winterpostelein, witlof, aardappelmayonaise, bitterbal van Hollandse garnalen en crème van peterselie
OF
KALFSLENDE GEBRADEN EN DUN UITGESNEDEN, met salade van cous-cous, quacemole, tomaat en gedroogde ham
***
SKREI (Noorse kabeljauw), SOUS-VIDE, krokant van kroepoek, knapperige groenten en licht afgebonden bouillon van kreeft
OF
EENDENBORST EN EENDENBOUT, taartje van polenta, bietsoorten en texturen en saus van rode biet en sereh
***
WARM TAARTJE VAN WITTE CHOCOLADE EN DRAGON, compote van mango, sabayon van Malibu en ijs van passievruchten, limoen en banaan
OF
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren (supplement 7,50 p.p.)
drie gangen 39,50
Culinaire Opties
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met onze Culinaire Opties. Kies uit onderstaande gerechtjes en bepaal zelf het aantal gangen.
GEVOGELTE BOUILLON, tortellini van ganzenlever, gepocheerd kwartelei, groene asperge en bosui 8,50
ZEEDUIVEL IN PICCATA JASJE, risotto, wilde spinazie, coulis van geroosterde paprika 13,50
GESTOOFDE WANG, pasta met chorizo iberico, geschaafde romanesco en gebrande hazelnoot 13,00
KAASPLATEAU: een assortiment van verschillende Europese kazen met garnituren 15,50
|